Ukraina president: Otsused on tehtud, kurjus saab hävitatud

Otsused on tehtud ja kurjus saab hävitatud, ütles tänase esmaspäeva, 29. mai õhtul edastatud pöördumises Ukraina president Volodõmõr Zelenski.

Zelenski pöördus kõigi ukrainlaste poole sõnumiga, et vastupealetung on peagi algamas. „Kõige tähtsam on ajastus, millal liikuda edasi. Me teeme seda. Otsused on tehtud,” ütles ta.

„Ma tänan iga sõdurit, seersanti, ohvitseri ja kindralit, iga ettevalmistatud brigaadi,” rääkis Zelenski, „meil oli täna väga informatiivne nõupidamine meie rahvusvahelise koosseisuga. Me valmistame ette uusi ühiseid samme, koos partneritega tugevdame kaitset.”

„Pole mingit alternatiivi meie maa täielikule vabastamisele,” ütles Zelenski, „pole mingit alternatiivi meie väärtuse täielikuks kaitsmiseks. Ma olen väga tänulik meie rahvusvahelistele partneritele, kes saavad aru, et austus inimelu, inimvabaduse suhtes ning rahvusvaheline õigus on väärtused, mille puhul kompromiss on välistatud.”

Maailm peab nägema, et terror on kaotamas, ütles Zelenski. „Kui ukrainlaste käes olevad Patriotid tagavad sada protsenti kõigi Venemaa rakettide allatulistamise, on terror kaotamas. Kui maailm suurendab survet Venemaale, sealhulgas sanktsioone, kui terroristi isoleeritus kasvab, kui tema endised partnerid häbenevad igasugust lähedust Moskvaga, on terror kaotamas. Ja loomulikult pole 🇷🇺 terroririigi jaoks suuremat alandust kui meie sõdalaste edu.”

„Mitte keegi teine ​​maailmas ei kasuta relvi kurjuse vastu tõhusamalt kui ukrainlased. Ja see on üldine ülemaailmne ülesanne – takistada Venemaad muutmast terrorit maailmale tavapäraseks, nii et see viib selleni, et keegi teine ​​selle kurja viirusega nakatub.”

Siin on video Zelenski pöördumisega:

Kommentaarid
(Külastatud 1,169 korda, 1 külastust täna)