Ukraina kõrge esindaja: vastupealetungi plaanigi pole veel kinnitatud

Vastupealetungi plaanigi pole kõrgeima ülemjuhataja Volodõmõr Zelenski büroos veel kinnitatud, ütles Ukraina julgeoleku- ja kaitsenõukogu sekretäri Oleksi Danilov.

„Kõrgema ülemjuhataja – meie riigi presidendi büroos tehakse otsus tingimuste ja suundade osas (vasturünnakuks – toim.). Ja kui keegi hakkab millestki rääkima, isegi Lääne auväärsetest institutsioonidest, uskuge mind: selliseid inimesi, kes teavad täpselt kõiki meie plaane, pole olemas. Sest lõplikke plaane pole veel kinnitatud,” ütles Danilov väljaandele Interfaks-Ukraina.

„Meil on mitu võimalust (vasturünnakuks – toim.). Kõik need on töös. Ja olenevalt asjaoludest, mis ühel või teisel hetkel tuleb, tehakse teatud otsused. Ei ole vaja oodata või mitte oodata. Oleme juba tõestanud, et oleme võitmatu rahvas, ja teeme seda kindlasti. Ja eriti tänu meie partneritele.”

Kuu aega tagasi aprilli alguses ütles Danilov, et ainult kõige rohkem 5 inimest planeedil teavad, kus ja millal Ukraina relvajõudude vastupealetung algab.

Kommentaarid
(Külastatud 305 korda, 1 külastust täna)