Traagiline päev Venemaa jaoks: tulistati alla kaks kopterit ja kaks lennukit, hukkus 9 inimest

Täna oli traagiline päev Venemaa jaoks, kui Ukraina ligidal Brjanski oblastis tulistati alla kaks Vene relvajõudude kopterit ja kaks lennukit.

Kopterite Mi-8 ning lennukite Su-34 ja Su-35 allakukkumise tagajärjel Brjanski oblastis hukkus Vene allikate andmetel 9 inimest.

Nii hukkusid Klintsõ linnas Mi-8 helikopteri õnnetuses kõik kolm meeskonnaliiget. Unetški rajoonis hukkus pärast teise helikopteri Mi-8 allakukkumist veel kolm meeskonnaliiget. Nižneje külas hukkus kaks hävitaja-pommitaja Su-34 pilooti. Suretski külas hukkus hävitaja Su-35 piloot.

Õhusõidukid kuulusid samasse lahingugruppi. Su-34 töötas sihtmärkidega Tšernihivi oblastis, Su-35 tegi katet, üks Mi-8 tegeles signaalide segamisega, teine ​​kopter pidi vajadusel tagama pilootide evakueerimise. Kellelgi ei õnnestunud ellu jääda.

Kommentaarid
(Külastatud 352 korda, 1 külastust täna)