VIDEO: Ukraina presidendi endine nõunik maalib sünge pildi riigi tuleviku kohta – tuleb teine Ukraina sõda

Ukraina presidendi endine nõunik Oleksi Arestovõtš maalib sünge pildi riigi tuleviku kohta. Tema väitel tuleb veel teine Ukraina sõda.

Arestovõtš prognoosib, et kui Lääs vaatab Ukraina korruptsiooni ja majanduslikku suletust, siis loobutakse investeeringutest ja pööratakse ära. Edasi on tšau pakaa! Ei mingit Euroopa Liitu ega NATO-t.

Sellele järgneb Arestovõtši sõnul tüli Läänega ja Ukraina on tagasi nn hallis tsoonis.

Putin aga ei kao kuhugi. Putin on edasi ka pärast 2024. aastat. Ta võidab valimised ja hakkab valmistuma kättemaksuks ja kompensatsiooniks. Tal on biograafias juba esimene Tšetšeenia sõda ja teine Tšetšeenia sõda. Ning ta tahab kindlasti teist Ukraina sõda.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,554 korda, 1 külastust täna)