VIDEO: täielik klipp sellest, mis eelnes Vene rindereporteri surmale

Sotsiaalmeediasse on pandud täielik video selle kohta, mis eelnes Vene rindereporteri Vladlen Tatarski (kodanikunimega Maksim Fomin) surmale Peterburis asuvas kohvikus, kus toimus tema loominguline õhtu.

Videos on näha, kuidas üks naisterahvas, kes hiljem identsifitseeriti kui moskvalanna Darja Trepova kingib Tatarskile kuldse büsti, mis pidi kujutama Tatarskit ennast. Veidi hiljem see büst plahvatas ja Tatarski suri.

Tatarski paistis Trepovat tundvat ja kutsus teda Nastjaks. Trepova oli käinud enne seda mitmetel üritustel, kus Tatarski esines.

Trepova on kinni peetud ja ta viiakse edasi Moskvasse.

Videos on näha, kuidas Trepova tahtis pärast kuju üleandmist lahkuda, aga Tatarski kutsus ta tagasi. Trepova istus küllalt Tatarski lähedale, aga jäi sellele vaatamata ellu. Praegu pole teada, kas ta oli pommi panemisega seotud ja sellest teadlik. Varem on naine osalenud sõjavastastel meeleavaldustel Moskvas.

Kohe Trepova kõrval istub Sergei Tšaulin (patsiga mees), kes saadeti mõni aeg tagasi Eestist välja ja kes sai plahvatuses vigastada.

Allpool on video sellest, kuidas Trepova lahkus kohvikust pärast plahvatust.

Siin on video sündmuste kohta vahetult enne plahvatust:

Siin on video Trepova lahkumisest kohvikust vahetult pärast plahvatust:

Kommentaarid
(Külastatud 1,216 korda, 1 külastust täna)