VIDEO: Prantsuse ekspresident tunnistab, et Ukrainaga seoses õnnestus Putin korduvalt üle mängida

Vene meelelahutajad Vovan ja Lexus panid rääkima Prantsuse ekspresidendi Francois Hollande’i, kes lobises välja, et Ukrainaga seoses õnnestus Vene president Vladimir Putin üle mängida juba 2013. aastal.

Vovan ja Lexus etendasid Ukraina endist presidenti Petro Porošenkot, kes justkui Hollande’ile helistas. Hollande ütles, et kõik arvasid, et Putin tahtis aega võita, aga tegelikult tahtis Lääs aega võita Minski lepingutega, et Ukrainat relvastada ja sõjaks ette valmistada. Seetõttu oli Läänel vaja Minski lepinguid toetada.

Hollande tunnistas, et Putin suudeti lisaks Minski lepetele üle mängida veel 2013. aastal, kui kukutati president Janukovitš ja Ukraina tõugati Euroopa Liidu poole.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 671 korda, 1 külastust täna)