Soome praegune peaminister Sanna Marin õnnitles koonderakonda ja põlissoomlasi valimisvõidu puhul

Soome praegune peaminister, sotside juht Sanna Marin õnnitles koonderakonda Kokoomus ja põlissoomlasi valimisvõidu puhul, tunnistades sellega kaotust.

Marin tänas kõiki kandidaate ja valijaid ning toetusgruppe. Ta kiitis saavutuse heaks, kuigi erakond tuli kolmandaks. Ta ütles, et on tänulik. „Sotsiaaldemokraatlik alternatiiv on neil valimistel olnud esindatud,” ütles Marin. Ta õnnitles koonderakonda ja põlissoomlasi valimisvõidu puhul. „Demokraatia on rääkinud, Soome rahvas on oma hääle andnud. Demokraatia tähistamine on alati imeline asi,” ütles Marin.

Marin ei soovinud valimistulemusi täpsemalt meediale kommenteerida, vahendab Iltalehti.

Kommentaarid
(Külastatud 963 korda, 1 külastust täna)