Lidl on kasseerinud Soomes õlle eest liiga kõrget hinda – niimoodi saab raha tagasi

Lidl müüs märtsi alguses ​​kõigis oma Soome kauplustes liiga kõrge hinnaga Perlenbacher Lager Bier 5,3% õlut ning lubab eksimuse hüvitada kõigile neile, kes nimetatud õlle liiga kalli hinnaga ostsid.

Märtsi alguses müüdi paar päeva õlut vale hinnaga. Tegemist oli hinnamuutusega kaasnenud veaga, mille tagajärjel oli Lidli info kohaselt hind nii hinnasiltidel kui ka kassades vale, vahendab Iltalehti.

Esmaspäeval kirjutas Iltalehti, kuidas Lahtis elav Lidli klient avastas, et temalt küsiti õlle eest 1,8-kordset hinda võrreldes varasema, talle tuttava hinnaga. Klienditeenindus keeldus raha tagastamisest, viidates sellele, et hind oli näha ja selle põhjal oleks saanud ostuotsuse teha.

Pärast uudise avaldamist on Iltalehtiga ühendust võtnud inimesed Soome eri paigust, kellelt küsiti märtsi alguses samuti Perlenbacheri õlle eest tavapärasest kõrgemat hinda.

Üks ühendust võtnud inimene ütles, et märkas viga kohe pärast kviitungi kättesaamist. Kassas kästi tal pöörduda klienditeenindusse, kes keeldus raha tagastamisest samadel alustel nagu juhtus Lahtis elava Lidli kliendi puhul.

Lidli info kohaselt on vale hinnaga õlle kohta tagasisidet tulnud alla kümne. Poekett lubab raha tagasi maksta kõigile, kellel on liiga kalli Perlenbacher Lager Bier 5,3% õlle kviitung.

Vale hinnaga õlle ostnud saavad ühendust võtta meie klienditeenindusega, kus kviitungi vastu raha tagastatakse. Meie klienditeeninduse eesmärk on menetleda taotlusi kolme tööpäeva jooksul. Vabandame eksimuse pärast kõigi nendel päevade jooksul toote ostnud klientide ees, seisab Lidli teates.

Teates on kirjas, et sarnaseid olukordi tuleb ette harva ja kui need juhtuvad, siis reageeritakse ja hinnad korrigeeritakse kohe.

Kommentaarid
(Külastatud 1,380 korda, 1 külastust täna)