VIDEO: Ukraina võitleja kirjeldab, kuidas neid niidetakse lahinguväljal nagu jäneseid

Ukraina võitleja räägib sotsiaalmeediasse üles pandud videos, kuidas Vene väed kütivad neid lahinguväljal nagu jäneseid.

Ukraina võitleja sõnab järgmist:

„Meie võitlejaid hukkub nii et, jalaväge niidetakse, mul pole isegi sõnu. Meie jalaväelased ütlevad, et venelased jahivad neid nagu jäneseid.”

Väite peale, et ka venelasi hukkub, vastab võitleja, et seda küll, aga neil on parem ettevalmistus. „Meie poistel on 3 päeva väljaõpet,” lisab ta, „nad viiakse Harkivisse 3 päevaks, lasevad seal kaks pidet tühjaks ja siis saadetakse Bahmuti kui „rünnaküksus”. Kuramus, mis rünnaküksus see on? Millise ründaja saab välja õpetada 3 päevaga?”

Selle peale ütleb kolleeg, et ei taha võitleja kõrval seista, kes teab veel, milles süüdistatakse. Võitleja ütleb siis, et võibolla ta mõtles selle välja. Talle öeldakse, et ta on rääkinud juba küllalt, et 5 aastat türmi saada.

Selle peale ütles Ukraina võitleja, et tal on pohh, ja küsib: „Kas meil on sõnavabadus või mitte?” Talle öeldakse, et 3 aastat saab ikka. Võitleja ütleb, et tal on veel leping 1 aasta peale, nii et keegi ei lase teda minema.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 8,444 korda, 1 külastust täna)