VIDEO: Saksa valitsusjuht pigistab silma kinni paralleelkaubandusele Venemaaga

Sotsiaalmeediasse on pandud video selle kohta, kuidas Saksa liidukantsler Olaf Scholz pigistab silma kinni paralleelkaubandusele Venemaaga.

Scholzi käest küsiti pressikonverentsil Armeenia peaministri Nikol Pašinjaniga, kuidas ta vaatab sellele, et eksport Venemaale on Saksamaalt kukkunud, samas on eksport Armeeniasse kolmekordistunud ja samamoodi on suurenenud Armeenia eksport Venemaale.

Tegemist võib olla sanktsioonidest mööda hiilimisega nn paralleelkaubanduse abil ja Armeenia võib mängida selles olulist rolli. Küsiti, kas seda teemat arutati ja mida on kavas selles osas ette võtta.

Scholz ütles selle peale, et seda teemat ei arutatud. Ta ütles, et jälgitakse, mis toimub majanduses ning oluline on, et sanktsioonidest ei mindaks mööda. „Me loodame, et reegleid austatakse,” ütles Scholz.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 483 korda, 1 külastust täna)