VIDEO: Putini külaskäigu ajal Ukrainasse karjus naine: See on kõik vale ja näitemäng

Sotsiaalmeediasse on  pandud video Putini külaskäigust Ukrainasse, kus on kuulda naise häält, kes ütles, et see on kõik vale ja näitemäng.

Juhtum oli ajal, mil Putin vestles Mariupolis uute majade juures kohalike elanikega. Järsku oli kuulda naise häält, kes hõikas, et see on kõik vale ja näitemäng.

Videos on näha, kuidas Putiniga kaasas olnud mehed vaatavad ringi, aga ei suuda välja selgitada, kust see hääl tuli.

Putin külastas Ukrainat üleeile laupäeval, 18. märtsil. Sellest ette ei teatatud. Video võttis üles Vene armee meediakanal Zvezda.

Kuigi videos räägivad elanikud, kuidas neile uued korterid anti, siis on Vene sotsiaalmeedias olnud juttu sellest, et tegelikult on majad tühjad, kuna inimestel pole raha, et sinna kortereid soetada. Väidetakse, et neid maju näidatakse lihtsalt propaganda kaalutlustel.

Venemaa sõltumatu meediakanali Meduza ingliskeelse versiooni uudiste peatoimetaja Kevin Rothrock märkis sotsiaalmeedias, et naine võis karjudes hoiatada Putinit, et talle näidatakse nn Potjomkini küla. Või siis üritas naine sekkuda videosse, mille Kreml hiljem avaldas, arvas Rothrock.

Samuti tõi Rothrock välja, et uudisteagentuuri TASS avaldatud videost on välja lõigatud see osa, kus naine taustal karjub. Kujutage ette, mida kohalikud oleksid karjunud, kui Putin oleks päevavalguses külla tulnud ja tõelise publikuga silmitsi seisnud, kirjutas Rothrock.

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 1,929 korda, 1 külastust täna)