VIDEO: Ameeriklane tegi pakkumise Ukraina presidendile – see võib olla üllatav

Sotsiaalmeediasse on pandud video sellest, kuidas ameeriklane tegi ootamatu pakkumise Ukraina presidendile.

Ameeriklane tegi sotsiaalmeedias järgmise pöördumise:

Nii et Zelenskil on pakkumine Ameerika inimestele, mis ütleb, et nad peavad saatma oma lapsed Ukraina ja Venemaa vahelisse sõtta.

Mul on sellele vastupakkumine. Miks ei võiks võtta 40ndates eluaastates sõjaveterane, kes on juba sõdinud? Rivistage meid üles ja saatke meid laste asemel. 

Aga sellega on üks tingimus. Kui minu jalad Ukraina pinnale jõuavad, siis ei lähe ma venelaste järele. Ma tulen sinu järele, härra. Selle eest, et sa ähvardasid minu lapsed lahinguväljale surema saata sõjas, milles ma pole soovinud olla osaline.

Ma arvan, et ma räägin enamiku ameeriklaste eest, kui ma ütlen, et tõmba uttu.

Video juures toodud kommentaarides on märgitud, et paljud tahavad temaga kaasa tulla. Ühtlasi märgitakse, et sellkine stsenaarium on tõenäoline, sest Putin ei piirdu ilmselt Ukrainaga, vaid liigub edasi Poolasse, mis on NATO riik. Pärast seda saadetakse ka ameeriklased sõtta.

Ukraina president Volodõmõr Zelenski ütles hiljuti, et USA ja NATO saadavad varsti oma pojad ja tütred sõtta ja nad hakkavad samamoodi surema.

Siin on video asja kohta:

@blue_eyes_1223 #blue_eyes_1223 #blue_eyes_1223_backup ♬ original sound – Meghan Hennes🧩💙

Kommentaarid
(Külastatud 2,671 korda, 1 külastust täna)