Uus probleem: Mis saab Putini teisikutest?

Ukraina on ühelt poolt nõudnud Venemaa presidendi Vladimir Putini karistamist, teiselt poolt on Ukraina võimud väitnud, et Putin on arvatavalt juba surnud ja teda asendavad mitmed teisikud.

Nüüd on kerkinud küsimus, kuidas saab surnud inimest vastutusele võtta? Lahenduse pakub välja Ukraina sõjaline asjatundja Oleg Ždanov, kes leiab, et teisikud kannavad vastutust võrdsetel alustel Putiniga. Karistust peavad kandma kõik „Putinid”.

Ehk siis: isegi kui päris Putin on surnud, peavad karistust kandma tema teisikud või need, kes on tema nimel esinenud.

Ukrainas on saanud juba omamoodi teadusharuks välja selgitada, kes on päris Putin ja kes teisik. Põhiväide on see, et päris Putin on nii haige, et vaevu suudab liikuda ja oma Punkrist väljas ei käi. Ehk siis kõigil avalikel esinemistel asendavad teda teisikud, keda on omakorda mitu.

Ukraina luurejuht Kõrõlo Budanov on avaldanud arvamust, et päris Putin on juba ammu surnud.

Kommentaarid
(Külastatud 2,194 korda, 1 külastust täna)