Uuendage oma tarkvara juba täna: ehtne ja eluaegne Office ja Windows OS – sõbralik hind – ostke kohe Keysoff-s!

Microsoft Office on maailmas kõige laialdasemalt kasutatav äritegevuse tootlikkuse tarkvarakomplekt. Tegelikult kasutab üle 1,2 miljardi kasutaja üle maailma praegu mõnda Office’i toodet (umbes 20% maailma elanikkonnast!). Lülitage arvuti peaaegu kõikjal sisse ja ilmub tuttav logo. Olenemata sellest, kas olete üliõpilane või elukutseline töötaja, vajate Office’i, mis aitaks teil õppida ja töötada.

Mõned versioonid on tavalised: Office 2021 Home and Business, mis sobib kõige paremini kodudele ja väikeettevõtetele, kes peavad nautima kõiki klassikalisi Office’i rakendusi ja Outlooki meilikliente. Office 2021 Home and Student on mõeldud peredele ja õpilastele, kes peavad kasutama kõiki Office’i komplekti pakutavaid olulisi funktsioone. Office 2021 Professional on kõige laialdasemalt kasutatav ja praktilisem.Selle funktsioonid on täiuslikumad ja võimsamad ning see on üksikisikutele või ettevõtetele kuluefektiivsem valik.

Office 2021 Pro ametlik hind on Microsoftis 439,99 dollarit ja Keysoff naistepäevamüügist saate selle osta vaid 27,67 euro eest! Kui ostate mitu seadet, saate Office 2021 Pro ehtsa eluaegse versiooni osta kõigest 14,22 € eest. Ärge unustage kasutada sooduskoodi, et saada 62% allahindlust!Mitte ainult allahindlused Windows OS-ile ja MS Office’ile, vaid ka paljudele arvutitööriistade tarkvara allahindlustele, arvutitarkvara probleemidele ühekordne lahendus!

Kuum allahindlus! Microsoft Office 62% soodsamalt! (kupongi kood “VZK62”)

>>> Vaata rohkem

Keysoff-s on Windows 10 Pro hind vaid 7,59 €. Kui soovite minna üle otse Windows 11-le, saate uusima Windows 11 Pro saada vaid 13,32 € eest. Praegu on Windows 10 stabiilsus ja ühilduvus parim ning suurim kasutajate arv hetkel. Saate valida vastavalt operatsioonisüsteemi vajadustele Windows 10 või Windows 11, seda kõike madalaima hinnaga!

Piiratud müük: 50% allahindlus Windows OS-is (kupongikood “VZK50”)

>>> Vaata rohkem

Kui vajate rohkem arvutitööriistade tarkvara, pakub Keysoff ka teid! Näiteks saab Keysoffist osta tööriistu ja tarkvara süsteemi puhastamiseks, failide tihendamiseks, piltide redigeerimiseks, süsteemi optimeerimiseks, tootlikkuse kontoriks ja viirusetõrjeks.

Arvutitööriistad (sooduskoodita)

>>> Vaata rohkem

Keysoff ostab need litsentsid ettevõtetelt, kes neid enam ei kasuta, ja annab need üle üksikisikutele, Keysoff teab iga müüdava litsentsi „ajalugu” ja Keysoff garanteerib, et tema müüdavad litsentsid on 100% autentsed, ilma turvaprobleemideta. Keysoff saadab teile meili aktiveerimisinfo ja arve tellimuse eest, puuduvad CD-d ja logistikakulud ning Windows OS ja Microsoft Office saad kätte murdosa hinnaga!Keysoffil pole mitte ainult head tooted, vaid ka suurepärane müügijärgne teenindus. Kuni ostate tooteid Keysoff, saate nautida ka eluaegset müügijärgset teenindust! Nüüd on suurepärane võimalus säästa raha, kui viite selle eripakkumisega lõpule oma arvuti uuendamise!

Tänu kvaliteetsetele toodetele ja professionaalsele teenindusele on Keysoff saanud TrustPiloti tõelistelt kasutajatelt rohkem kui 1000 arvustust, mille hinnang on 4,8 ja rahulolu määr on 97%.

24/7 tehniline tugi ja eluaegne müügijärgne teenindus

Võtke ühendust Keysoff: service@keysoff.com

(Külastatud 430 korda, 1 külastust täna)