Ungari peaminister: Lääs on väga lähedal liitlasvägede sisseviimisele Ukrainasse

Lääs on väga lähedal liitlasvägede sisseviimisele Ukrainasse, ütles Ungari peaminister Viktor Orbán.

Orbán ütles kohalikus raadios intervjuud andes, et läänemaailma liidrid on sõjapalavikus. „Kui ma neid kuulan, siis nad räägivad motivatsioonikõnesid sõjalisest võidust, täiendavate ohvrite vajadusest,” lisas ta.

Kõik see kokku on Orbáni sõnul viinud olukorrani, kus Ukrainasse toimetatakse järjest ohtlikumaid relvi. Ta tuletas meelde, et sakslased alustasid kiivritega ja on nüüd jõudnud tankideni. See, mis enne oli tabu, on nüüd täiesti tavaline asi.

Järgmisena tahetakse Ukrainasse saata hävituslennukid. „Lääs on väga lähedal liitlasvägede sisseviimisele Ukrainasse,” ütles Orbán, tuginedes vestlustele oma Lääne kolleegidega. Tema väitel ollakse seetõttu väga lähedal piirkondliku Donbassi sõja kujunemisele maailmasõjaks. Selline tõenäosus suureneb iga päevaga.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 923 korda, 1 külastust täna)