Ukraina valitsus otsustas ootamatult hakata kaitsekindlustusi rajama

Ukraina valitsus võttis täna reedel, 10. märtsil vastu otsuse teatud piirkondade kaitsevajadusteks vajalike sõjaliste ja tehniliste kindlustuste kiireloomulise rajamise kohta. Sellest teatas peaminister Denõs Šmõhal.

Sellega sai kaitseministeerium koos rahandusministeeriumi, kogukondade, territooriumide ja taristu arendamise ministeeriumi, majandusministeeriumi, kaitseväe peastaabi ja asjaomaste piirkondlike sõjaväeasutustega ülesandeks tagada sõjaliste ja tehniliste kindlustuste ehitustöö teatud piirkondade kaitsevajadusteks, kasutades selleks eelkõige Kaitseministeeriumi vastava programmi vahendeid, edastab Ukraina valitsus.

„Samuti tuleks pärast seda, kui piirkondlikud sõjaväe administratsioonid on oma vajadused välja selgitanud, esitada valitsuse istungile ettepanekud rahastamise suurendamiseks,” märkis valitsusjuht.

Samuti on kaitseministrile antud ülesandeks pidada kooskõlastusnõupidamine asjaomaste ministeeriumide ja asutuste esindajatega.

Peaministri sõnul peaks see otsus tagama vajadusel kaitseotstarbeliste kindlustuste kiire rajamise.

Kommentaarid
(Külastatud 3,245 korda, 1 külastust täna)