Soome ministrit kahtlustatakse töö ajal alkoholi tarvitamises – seda kommenteerib erakonna juht

Nädalavahetusel kajastas mitu erinevat meediat kahtlustustest, mis on seotud majandusminister Mika Lintilä alkoholi tarbimisega töö ajal,

Soome keskerakonna juhi Annika Saarikko sõnul on majandusminister Mika Lintilä teinud head tööd ning tal pole selle töö tulemustele etteheiteid. Saarikko ütles, et on nii nädalavahetusel kui ka pärast seda majandusminister Lintiläga tihedalt suhelnud, vahendab MTV.

Muidugi tahtsin ka keset seda olukorda veenduda, et meil on tihe suhtlus ja nii oleme omavahel talitanud. Niigi avalikule infole pole mul midagi erilist lisada, märkis Saarikko.

Rahandusminister Saarikko kommenteeris asja täna esmaspäeval, 6. märtsil MTV-le Turus, kus ta osales Turu ülikoolis toimunud valimisüritusel.

Saariko sõnul tal Lintilä ministritööle etteheiteid pole.

Olen väitnud, et minu arvates on minister Lintilä oma tööd hästi teinud: töö tulemus on olnud midagi, millele mul ei ole etteheiteid. Olen aru saanud, et selliste anonüümsete kuulujuttude keskel on väga raske tegutseda, ütles ta.

Saarikko ütles, et tema arutleks valimiste ajal pigem muudel teemadel, näiteks erakonna seisukohtadest soomlaste igapäevaeluga seotud kohalike teenuste ja kogu Soome elujõu üle. Saarikko ei võtnud Lintiläle esitatud kahtlustuste ajastuse osas erilist seisukohta.

Ma jätan selle (ajastamise) soomlaste otsustada, sest valimisteni on jäänud umbes kuu, ütles Saarikko.

Keskerakonna esimees kommenteeris ka rahandusministeeriumi avaldatud nimekirja riigi rahanduse tugevdamise võimalustest.

Käibemaksumäärade ühtlustamine oleks loomulikult viis, mis kindlasti avaldab mõju riigi majandusele, kuid eriti mõjutab see madala sissetulekuga inimesi – inimesi, kelle jaoks ravimid ja toiduarve moodustavad suure osa igakuistest kuludest. Ma ei pea seda kõige õiglasemaks lahenduseks. Pigem otsin lahendusi riigi kulude poolelt, ütles Saarikko,

Kommentaarid
(Külastatud 209 korda, 1 külastust täna)