Selgus Tallinki laeva kursilt kõrvale kaldumise põhjus – laeval suri meeskonnaliige

Tallinki laeval Silja Symphony tabas ööl vastu reedet meeskonnaliiget haigushoog.

Tallink Silja kommunikatsioonijuht Marika Nöjd ütles Iltalehtile, et haigestunud inimene oli meeskonnaliige. Nöjdi sõnul sai epilepsiahoo saanud inimene koheselt esmaabi teistelt meeskonnaliikmetelt ja reisijalt.

Soome lahe piirivalve teatas neljapäeva hilisõhtul Iltalehtile, et laeval paluti Hankole lähemale liikuda, et hõlbustada paadiga evakueerimist. Nöjd kinnitab, et kopter ei saanud valitseva udu tõttu laevale maanduda ning seetõttu paluti laeval mandrile lähemale liikuda.

Laev kaldus oma tavapäraselt kursilt kõrvale ning seda oli näha ka mereliiklust reaalajas jälgivas veebiteenuses Marine traffic. Vahejuhtumi tõttu jõudis Silja Symphony Stockholmi reede hommikul umbes tunnise hilinemisega.

Kommentaarid
(Külastatud 10,441 korda, 1 külastust täna)