Wagneri juht: Peterburi ei ohustanud eestlased, vaid tulnukad

Kuigi Vene meedia viitab Eestist startinud droonile, mistõttu suleti tänase teisipäeva, 28. veebruari hommikul nii Peterburi kui Murmanski lennuväljad, ütles Putini kokana tuntud Wagneri grupeeringu juht Jevgeni Prigožin, et tema andmetel oli tegemist tulnukatega.

„Muidugi võin eksida, aga minu andmetel olid need tulnukad, kes tõid meile uued sõjalised tehnoloogiad ja ajud. Tegelikult oli see sissetung ohule vaatamata väga meeldiv. Kuid … õhutõrje töötas „hästi” ja „suurepäraselt” ning me tulistasime nad alla,” rääkis Prigožin.

Vene meedias on väidetud, et droonid olid startinud Eestist Tapalt ja liikusid Venemaa suunas. Neid peeti ohtlikeks, kuna täna olid Venemaale lennanud ka Ukraina droonid.

Venelased kardavad, et NATO võib Balti riikidest avada teise rinde, et võtta tuld Ukraina pealt ära. Ukrainas on sõjaliselt praegu olukord väga raske.

Kommentaarid
(Külastatud 2,526 korda, 5 külastust täna)