VIDEO: Läti esindaja saatis Viinis venelased pikalt, Vene delegatsioon lahkus saalist

Austria pealinnas Viinis täna neljapäeval, 23. veebruaril toimunud Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni OSCE parlamentaarse assamblee istungil saatis Läti esindaja venelased pikalt, mistõttu lahkus Vene delegatsioon saalist.

Enne seda ütles Läti esindaja Rihards Kols, et saalis on elevant, mis tähendab, et kohal on Venemaa esindajad, kes on sõjakurjategijad ja tuleks saalist välja saata. Läti esindaja ütles, et on suur häbi, et Vene delegatsioon on saalis. Ta ütles, et delegatsiooni hulgas on inimesed, kes on sanktsioneeritud ja kes hääletasid iseseisva riigi alade hõivamise poolt. Ta lisas, et selle asutuse, OSCE ülesanne on valvata, et sellist asja ei juhtuks. Ja saalis istutakse nagu midagi poleks juhtunud.

Läti saadik edastas sõnumi Vene delegatsioonile. Ta parafraseeris Ukraina piirivalvureid ja ütles Vene keeles: Vene sõjalaev, mine mun_i.

Vene delegatsiooni liikmed lahkusid selle peale saalist. Vene delegatsiooni lahkumise ajal teatati, et Vene delegatsioon viibib saalis seaduslikult.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 2,083 korda, 1 külastust täna)