VIDEO: Kas Venemaa on vastast hanitanud? Uus tehnika tuuakse alles nüüd välja

Sotsiaalmeediasse on pandud video selle kohta, kuidas Ukrainas on välja ilmunud uusimad Vene tankid T-90M.

Venemaal on neid tanke enam kui 600 ja neid toodetakse pidevalt juurde.

Kui Läänes on olnud seni arusaam, et erioperatsioonis toodi välja Vene parimad võitlejad, siis millegipärast kasutasid nad vana varustust, 1970ndatest pärit tanke T-72 ja isegi veel vanemaid, 1960ndatest pärit tanke T-62.

Tundub kuidagi kummaline ja kahtlane, et parimatele võitlejatele anti kasutada vana tehnika. Midagi nagu ei klapi.

Tekib küsimus, miks kaasaegne tehnika Venemaal alles nüüd välja tuuakse? Miks seda kohe algul ei tehtud, kui eesmärk oli Ukraina kiiresti ära vallutada?

Ja kui eesmärk polnudki Ukraina kiiresti ära vallutada, vaid lasta Läänel ära saata oma relvad, mille vastu kasutati Vene vana tehnikat. Samas stiilis nagu Ukraina parimad võitlejad on hukkunud rindel Vene vangide käe läbi.

Mitmed Vene allikad on andnud mõista, et õige sõda alles nüüd algab ja kõik eelnev on olnud nö eelmäng, harjutus. Samal ajal, kui läänes on paanika, sest laskemoon on otsas. Venemaal aga jätkub väidetavalt moona veel aastakümneteks. Nagu ütles Saksa endine liidukantsler Angela Merkel, on Venemaa selleks sõjaks valmistunud vähemalt viimased 10 aastat.

Kas Venemaa on vastast kavalalt hanitanud ehk üle mänginud?

Siin on värske video, kuidas rindele suundub uus tank T-90, mis möödunud tee peal sõiduautost:

Kommentaarid
(Külastatud 5,914 korda, 1 külastust täna)