Venemaal peetakse imelikuks, et Putin kutsus öösel kokku julgeolekunõukogu istungi – viimati oli selline asi enne sissetungi Ukrainasse

Venemaal peetakse imelikuks, et president Vladimir Putin kutus ööl vastu tänast neljapäeva, 9. veebruari kokku riigi julgeolekunõukogu istungi. Kremli ajakirjanikud märgivad, et viimati juhtus selline asi enne sissetungi algust Ukrainasse.

Formaalselt oli kohtumine pühendatud üleujutuste ja metsatulekahjudega võitlemisele, kuid mitteametlikult arutati ka Ukraina sõjalise erioperatsiooni teemat.

„Putin pidas kolmapäeva hilisõhtul kohtumise julgeolekunõukoguga. Veebruar,” edastas RIA Novosti lakooniliselt.

„1) Julgeolekunõukogu istung kolmapäevasel päeval; 2) kolmapäeva hilisõhtul; 3) arutati üleujutusi ja tuleohutust (kolmapäeval hilisõhtul?); 4) Kremliga seotud ajakirjanike tähelepanekud; 5) pärast julgeolekunõukogu istungit uudises vaid üks sõna – veebruar. Kas ma olen ainus, kes arvab, et KÕIK on siin väga imelik?”- edastab sotsiaalmeedias sõjakorrespondent Zastavnõi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,248 korda, 1 külastust täna)