Vene Wagner avaldas pildi, kui palju suri võitlejaid ühe päevaga (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Vene Wagneri sõjaline grupeering avaldas pildi, kui palju suri võitlejaid ühe päevaga. Grupeeringu jubht Jevgeni Prigožin ütles, et hukkunute arv on viiekordistunud seoses laskemoona puudusega.

Prigožin tegi koos pildi avaldamisega järgmise avalduse:

„See on üks surnute kogusmiskoht. Need on poisid, kes surid eile nn kestapuuduse tõttu. Neid oleks pidanud olema viis korda vähem. Emad, naised ja lapsed saavad nende surnukehad. Kes on nende surmas süüdi? Süüdi on need, kes oleksid pidanud otsustama meie piisava koguse laskemoonaga varustamise küsimuse.”

Prigožin lisas, et kaitseministeerium lubas mürskude vajaduse katta, kuid see väide osutus tühjaks kestaks. Wagneri juht esitas tõendid selle kohta, kui palju kulub laskemoona päevas ja 10 päeva jooksul.

Prigožin räägib otse – ilma moonata on „Wagner” per_es, kuid nad ei lahku Ukraina idaosa rindelinnast Bahmutist.

Prigožin ütles: „Me ei lahku Bahmutist. Meid lihtsalt sureb kaks korda rohkem, kuni me kõik oleme kadunud. Ja kui kõik Wagneri omad saavad saavad otsa, siis tõenäoliselt peavad Šoigu ja Gerassimov võtma ise kätte automaatrelvad.”

Sergei Šoigu on Vene kaitseminister ja Valeri Gerassimov on Vene armee väejuhatuse ülem.

Siin on pilt asja kohta:

Pilt: Telegram
Kommentaarid
(Külastatud 3,797 korda, 1 külastust täna)