Ukraina info: ohtlik aeg on 22-24. veebruar

Presidendi esindaja Ukraina parlamendis ülemraadas, ülemraada riikliku julgeoleku, riigikaitse- ja luurekomisjoni liige Fedir Venislavski ütles, et Vene väed võivad korraldada 22.-24. veebruaril Ukrainas raketirünnakuid.

„Venemaa püüab nii palju kui võimalik kasutada selliseid hävitamisvahendeid, mida Ukraina tunneks… Ma arvan, et 22., 23. ja 24. veebruaril on oodata õhurünnakuid rakettide ja droonide kasutamisega. Võib-olla tuleb neid rohkem, mis on põhjustatud vaenlase lennukite kasutamisest,” rõhutas Venislavski intervjuus agentuurile „Ukrinform”.

Venislavski sõnul on Venemaal ülitäpse rakettide laovarud kriitiliselt väikesed – kümnetest kuni sadade eri tüüpi rakettideni. Ta usub, et okupatsiooniväed võivad neid rakette kasutada 22.–24. veebruarini, kuid mitte sadade, vaid kümnete, võib-olla kuni sajani.

Ukraina relvajõudude õhuväe pressiesindaja Juri Ignat ütles, et täiemahulise sissetungi aastapäeval võivad Vene väed Ukraina territooriumile anda löögi või intensiivistada rünnakuid rindel.

Kommentaarid
(Külastatud 1,178 korda, 1 külastust täna)