5 suosittua karkkiteemaista kolikkopeliä

Kolikkopelejä on olemassa lukuisia erilaisia niin historian faneille, erilaisten mysteerien rakastajille, kuin myös esimerkiksi jääkiekon harrastajille.

Usean pelaajan huomio kiinnittyy kuitenkin värikkäisiin ja herkullisen näköisiin grafiikoihin, joten mikä olisikaan parempi teema peleille, kuin ihanan makeat ja maistuvat karamellit.

 Kirpeiden ja makeiden herkkujen vastapainoksi kolikkopelit tarjoavat tottakai myös suklaan suussasulaavaa pehmeyttä ja räjähtäviä suklaaputouksia.

Jos olet suussa sulavien asioiden ystävä niin nämä pelit kannattaa ehdottomasti laittaa pelaamislistalle ensimmäisenä!

1.Candy Dreams

Candy Dreams on nimensä mukaisesti pala unelmaa. Evoplay tarjoaa tämän värikkään pelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi tuplaustoiminto. Kun voittoja tulee, on se mahdollisuus myös tuplata, jolloin onni määrittää voittojen kaksinkertaistumisen.

Sukella karkkimaailmaan ja voita vaikuttavia voittoja sekä bonuksia. Herkullinen grafiikka, terävä ulkoasu ja tikkaripuut tekevät siitä erottuvan pelin muihin verrattuna. Peli tarjoaa erilaisia Wild-kierroksia sekä kertoimia.

2.Sweet Bonanza

Sweet Bonanza on ihanan herkullinen peli, joka saa sukat pyörimään jaloissa ja vatsan tuntemaan olevansa täynnä, vaikkei karkkeja olisikaan konkreettisesti popsinut omaan suuhunsa. Pragmatic Playn kehittämä makea uutuus saa banaanit, viinirypäletertut ja muut makeat herkut tekemään rykelmiä tässä jopa kuuden slotin levyisessä pelissä.

Peliin voi laittaa päälle tuplaus-ominaisuuden, jonka avulla kaikki voitot pystyy tuplaamaan. Poksuvat tikkarit ja karamellit saavat karkkipäivän palaamaan vaikka joka ikinen päivä. Värikkäät grafiikat, teeman mukainen musiikki ja taustalla olevat jäätelötötterö-puut tarjoavat satunnaisen kertoimen jopa satakertaisilla ilmaiskierroksilla.

3.Sugar Pop 2 

Betsoft on kehitellyt pelin nimeltään Sugar Pop 2, joka on uusi versio jo aiemmin julkaistusta ykkösversiosta. Koukuttava kolikkopeli on täydellinen makeanhimoiselle nettipelaajalle, joka haluaa sammuttaa sokerikoukkunsa terveellisesti.

Kakkosversio tarjoaa enemmän suussa sulavia nautintoja, mitä edeltäjänsä. Sen syövereissä käytetään erikoisominaisuuksia, kuten räjähtäviä karkkeja, tahmeita herkkuja sekä vaihtuvia makeisia. Mitä pidempään peliä pelaa, sitä enemmän pelaajaa palkitaan erilaisilla palkinnoilla.

Pelin volatiliteetti on keskitasoa ja suurimmat voitot kääritään tässä herkussa bonuksien sekä ilmaiskierroksien avulla.

4.Delicious Candy Popwins

Jos luulit että karkkipäivä on jo ohi, niin ei suinkaan. Delicious Candy Popwins on leppoisan herkullinen karkkipeli, joka tarjoilee ne karkkitarjottimelta, joka on vailla vertaa. Mahdollisuudet tässä pelissä ovat jopa viiteentoista ilmaispyöräytykseen.

Lisäksi voittokertoimet saattavat pamahtaa jopa 25-kertoimeen saakka. Tässä pelissä on paljon erilaisia herkullisia symboleja ja jokainen lisää voittomahdollisuuksia. Peli tarjoaa myös hämmästyttävät voittokertoimet ilmaiskierrosten aikana.

Viisi slottiriviä tarjoavat lukuisia eri voittomahdollisuuksia. Ehkä miinuksena tämä karkkipäivän tarjoava pelikokemus ei ole ehkä maailman omaperäisin ja grafiikaltaan se on yksinkertaisempi. Ominaisuudet tekevät siitä kuitenkin passelin pelin.

5.Choco Reels

Wazdan on tehnyt mukaansa tempaavan ja jopa ällöttävän makean pelin, joka on täydellinen kolikkopeli suklaakonvehtien rakastajalle. Siitä tekee yllätyksellisen sen, ettet koskaan tiedä, mitä konvehdin täyte pitää sisällään.

Panokset voidaan voittaa jopa yhdeksän tuhatta kertaisena, joten kyseessä ei ole mikään lasten peli herkuista huolimatta.

Kannattaa pysähtyä tämän suklaarasian äärelle ja käydä tsekkaamassa millaisia bonuksia ja ilmaiskierroksia peli tarjoaa juuri sinulle.

Tiivistelmä

Naminjanoisille nämä karkkipäivän pelastukset ovat todella piristäviä pelejä, joiden parissa viihtyy vaikka useamminkin. Joidenkin pelien kohdalla pidempään pelaaminen tuo muutenkin paremmin etuja ja bonuksia, kuten ilmaiskierroksia.

Varsinkin Sweet Bonanza on ollut erittäin suosittu suomalaispelaajien keskuudessa. Myös muut pelit antavat hyvän vaihtoehdon karkkien ystäville.

Ilmaiskierrokset, erikoisbonukset ja tietystikin suussa sulavat grafiikat tarjoavat jokaisen pelin pelaajalle tärkeän opetuksen siitä, kuinka tärkeää on panostaa värikkääseen ja toimivaan grafiikkaan pelin kehityksessä.

(Külastatud 160 korda, 1 külastust täna)