VIDEO: Vene võitleja hukkab julmalt kaks Ukraina võitlejat (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Sotsiaalmeediasse on pandud video selle kohta, kuidas Vene võitleja hukkab Ukraina idaosas Luhanski oblastis Kreminna ligidal julmalt kaks Ukraina võitlejat, kes on varjunud punkrisse.

Ukraina võitlejad küll paluvad Vene võitlejat, et nad ellu jäetakse, aga Vene võitleja laseb nad maha pärast seda, kui üks vastastest ei taha oma relva loovutada. Ukraina võitlejad veel ütlevad, et on omad, aga neile ei anta armu.

Videost võib aru saada, et vene võitleja sattus ukrainlastele ootamatult peale. Ühtlasi kinnitab video levinud kuuldusi, et sõja praeguses etapis kumbki pool enam vange ei võta, vaid vastased lastakse lihtsalt maha.

Siin on video. NB! Häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kommentaarid
(Külastatud 2,248 korda, 1 külastust täna)