VIDEO: Putini kokk saatis rindelt koju juba neljanda satsi kriminaale – kiitis nende tapmise talenti

Sotsiaalmeediasse on pandud video, kus Vene Wagneri eraarmee juht, Putini kokana tuntud ärimees Jevgeni Prigožin saatis koju juba neljanda satsi kriminaale, kes veetsid Ukrainas rindel pool aastat ja vabanesid karistusest.

Prigožin tänas mehi vapruse eest rindel võideldes nii, nagu tegid seda nende esiisad suures isamaasõjas. Prigožin ütles, et lahingud olid rasked, samas kulus nende kriminaalne talent rindel vastaseid tappes marjaks ära. Nüüd aga soovitas ta kriminaalsed kombed seljataha jätta ja korralike kodanikena tavaellu naasta.

Prigožin ütles, et mäletab ise paljusid, keda ta käis vanglatest välja valimas.

Prigožin ütles, et meestel peaks olema teenitud ka raha, nii et puudust ei tohiks tulla. Ta soovitas minna tööle, õppima, lasta end ristida või abielluda. Või siis, kes soovib, võib naasta mõne aja pärast tagasi rindele.

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 554 korda, 1 külastust täna)