VIDEO: Midagi on toimumas – Valgevenesse liiguvad relvastuse ešelonid ešeloni järel

Valgevenesse liiguvad praegu Venemaalt relvastuse ešelonid ešeloni järel. Videos on näha haubitsaid, mitmikraketiheitjaid ja soomukeid.

Ühtlasi on Valgevene lääneosas juba pikemat aega käimas ühisõppused koos Vene vägedega.

Midagi on toimumas, aga pole teada, mis. Ukrainlased kardavad, et rünnatakse uuesti Kiievit või siis Ukraina lääneosas, et lõigata ära varustusteed. Selleks on asutud Ukraina ja Valgevene piiriäärseid metsi mineerima.

Valgevene president on samas kinnitanud, et Valgevene väed ei osale Ukraina sõjas. Teine variant on Poola või Balti riigid. Valgevene president Aleksandr Lukašenka on lubanud, et välismaale läinud Valgevene kodanikud tuuakse sealt tagasi. Lukašenka-vastast tegevust koordineeritakse põhiliselt Leedust ja Leedu juba valmistubki sõjaks.

Siin on video ešeloni kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,118 korda, 1 külastust täna)