Vene välisminister: juba Napoleon mobiliseeris praktiliselt terve Euroopa, et Venemaad alistada, siis tegi seda Hitler, nüüd teevad seda ameeriklased

Juba Napoleon mobiliseeris praktiliselt terve Euroopa, et Venemaad alistada, siis tegi seda Hitler, nüüd teevad seda ameeriklased, et Ukraina kaudu Venemaad alistada, ütles Vene välisminister Sergei Lavrov.

Lavrov ütles, et USA on loonud Euroopa riikidest koalitsiooni, seda nii NATO kui Euroopa Liidu riikidest, et Ukraina kaudu sõdida Venemaaga. Eesmärk on sama: Vene küsimuse lõplik lahendamine.

Lavrov märkis, et samamoodi nagu tahtis Hitler lahendada juudi küsimuse, tahetakse nüüd Balti riikides ja Poolas, aga ka muudes riikides seda, et Venemaa kaotaks. Politoloogid räägivad, et Venemaa on vaja dekoloniseerida, kuna Venemaa on liiga suur ja segab tegevust.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 507 korda, 1 külastust täna)