Vene ekspresident: Ukraina kaotab varsti juurdepääsu merele

Vene ekspresident ja julgeolekunõukogu aseesimees Dmitri Medvedjev imestab, miks tahab Ukraina saada allveelaevu, kui riik kaotab varsti juurdepääsu merele.

Medvedjev edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

Nad ütlevad, et süües tõuseb ise. Neil, kes kannatavad söömishäire buliimia all või kompulsiivse ülesöömise käes, on näljatunne lõputu. Pidevalt tahaks süüa!

Nii ka Väike-Vene väärtusetud bossid tahavad kogu aeg rohkem ja rohkem. Rohkem tanke, autosid, relvi. Nüüd on mõni öelnud, et neil on vaja lennukeid ja… allveelaevu. Okei, lennukid on kuidagi arusaadavad. Tõsi, tavalisi maandumisradasid praktiliselt pole jäänud ja Ukraina taevas on meie poolt suletud. Kuid allveelaevad on väga kõva asi. Eriti kui arvestada, et varsti pole Kiievi režiimil merd üldse. Siis peate istuma otse keset Dneprit paadis ja õppima surematut „We all live in a yellow submarine” koos muusikaliste kuraatoritega. Kuigi allveelaev on ilmselt kollakasmust.

Kommentaarid
(Külastatud 732 korda, 1 külastust täna)