Sotsiaalmeedias levib anekdoot seoses Ukrainasse saadetavate tankidega

Sotsiaalmeedias levib anekdoot seoses Ukrainasse saadetavate tankidega.

Nimelt väidab Kremli siseinfo, et Venemaa kaalub oma 600 000-mehelise täielikult varustatud armee väljaviimist ja tingimusteta alistumist, sest NATO on välja pakkunud käputäie aegunud tanke, mis „võivad” kohale jõuda kõige varem 4 kuu pärast.

Anekdooti on vahendanud USA raadiosaatejuht Garland Nixon.

Nixon edastab ka teise sama teemaga seotud anekdoodi:

Lekkinud on Valge Maja siseinfo, et küsimusele Ukraina tankimeeskondade väljaõppe aja pikkuse kohta USA Abramsi tankidel vastas president Biden: „Leppisime kokku nende Androidi telefonidele mõeldud koolituse-äpi või muuga, keda huvitab, kus on mu jäätis?”

Kommentaarid
(Külastatud 1,271 korda, 1 külastust täna)