Saksa ajakirjanik: Venemaal polegi sanktsioonide mõju märgata

Kui Läänes arvatakse, et sanktsioonid avaldavad Venemaal ulatuslikku mõju, siis tegelikkus on üllatuslikult vastupidine. Sellest rääkis Saksa väljaande Welt ajakirjanik Christoph Wanner.

Wanner käis Venemaal Permis, mis on Euroopas kõige kaugem suurem asustatud koht. Ta teatab sealt, et poodides on kõik olemas. Tänavapildis ei saa aru, et Venemaal oleks mingid sanktsioonid. Poed on kaupa täis.

Wanner põhjendab seda asjaoluga, et võimud on teinud kõik selleks, et rahvas sanktsioonide mõju ei märkaks. Selleks on käivitatud nn hall ehk paralleelimport ja seda aetakse Hiina, Türgi ja Araabia Ühendemiraatide kaudu. Tootjad ei pruugi ise aimatagi, et toodang võib jõuda Venemaale.

Sama on Wanneri sõnul lugu ka pealinnas Moskvas, kus inimesed ei saa aru, et Venemaa vastu on kehtestatud sanktsioonid või et käimas on sõda.

Kommentaarid
(Külastatud 526 korda, 1 külastust täna)