Microsoftiga on probleeme üle maailma, programmid kaovad iseenesest arvutitest

Tänase reede, 13. jaanuari pärastlõuna seisuga on Microsofti kasutajad avastanud ulatuslikke probleeme, mis mõjutavad muu hulgas töö tegemist kogu maailmas.

Kasutajad on kirjeldanud, et Microsofti rakendused nagu Outlook, Teams, Excel ja Word kaovad nende arvuti töölaualt iseenesest. Mõned kasutajad kirjeldavad, et programmid on prügikasti läinud. Samuti pole osa inimesi saanud sisse logida pilveteenusesse Onedrive, vahendab MTV.

Lisaks Microsofti enda programmidele on kasutajatel kadunud ka teisi programme.

Microsofti teenusetõrgetest teatav Microsoft 365 Status konto teatas veidi pärast kella 14.00 sotsiaalmeedias, et tegeleb probleemi uurimisega, miks ei pääse kasutajad Start-menüü ega tegumiriba otseteede kaudu programmidele ligi.

Pärast kella kolme päeval teatas Microsoft, et leidis vea põhjuse ja uurib asja.

Kommentaarid
(Külastatud 730 korda, 1 külastust täna)