Laevareisijad pääsesid uhiuue Tallinki laeva peale üksnes autoteki kaudu – mis juhtus?

Eile pidid Helsingist Tallinnasse suundunud reisijad sisenema Tallinki uude laeva MyStar autoteki kaudu, samuti ei saanud laevas kasutada lifti.

Ärilehe lugeja teatas, et eile pidid Helsingist Tallinnasse reisinud inimesed vedama raskeid kohvreid mööda treppe ja lisaks pääses laeva vaid autoteki kaudu. Lugeja lisas, et tal oli äriklassi pilet.

Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link selgitas, et seoses Helsingi sadama jääoludega, mis ei võimaldanud sadamas reisijate treppi laevale paigutada, toimus reisijate maaleminek ja pealetulek õhtusel 22.30 väljumisel Helsingist autoteki kaudu. „Oleme reisijate ees ebamugavuste pärast vabandanud ning oleme Helsingi sadamaga tõstatanud tõhusama jääkoristuse teema, et tulevikus sarnaseid olukordi vältida,“ märkis Link.

Kommentaarid
(Külastatud 633 korda, 1 külastust täna)