Huvitav avastus: Venemaa kasutab Ukrainas vana äraproovitud strateegiat … ja see töötab!

Sotsiaalmeedias on sõja-analüütikud välja toonud, et Venemaa kasutab Ukrainas mõnel pool vana äraproovitud strateegiat, kus saadetakse suurel hulgal jalaväge vaenlasele korraga peale, ilma soomus- ja õhutoetuseta.

Ja nagu räägivad lahinguväljalt saabuvad sõnumid, siis see strateegia isegi töötab. Vähemalt on teatatud, et Ukraina kaotused on praegu suuremad kui kunagi varem sõja jooksul, mistõttu on ohus isegi vasturünnaku korraldamine ja Vene vägede tõrjumine Ukrainast.

Kas see ongi Vene vägede imenipp sõjas: vana strateegia, mis töötab? Sissetungi esimestel päevadel kasutasid Vene väed palju soomust, aga see lasti kõik kiiresti sodiks. Soomukitest ja tankidest said Vene sõdurite jaoks rauast kirstud, seda kaasaja arenenud tankitõrjerelvade tõttu.

Kommentaarid
(Külastatud 1,540 korda, 1 külastust täna)