Läti välisminister: Ukrainal peab olema õigus rünnata sõjalisi objekte Venemaal, sõja laienemist ei tohiks karta

Ukrainal peab olema õigus rünnata sõjalisi objekte Venemaal, ütles Läti välisminister Edgars Rinkēvičs.

Läti välisminister ütles, et Ukrainal peaks olema vabadus rünnata sõjalisi objekte Venemaal, kuna ta tõrjub rünnakuid oma kriitilise taristu vastu. Kuid liitlased, sealhulgas USA, on hoidunud saatmast relvi, mille abil on võimalik rünnata Venemaad, vahendab Bloomberg.

„Me peaksime lubama ukrainlastel kasutada relvi raketiväljade või lennuväljade sihtimiseks, kust neid operatsioone käivitatakse,” ütles Läti välisminister Edgars Rinkēvičs täna teisipäeval, 29. novembril Bukarestis NATO välisministrite kohtumise ajal antud intervjuus. Liitlased „ei peaks kartma” eskalatsiooni (sõja laienemist), lisas ta.

Kommentaarid
(Külastatud 551 korda, 1 külastust täna)