VIDEO: Putini salga tädid tegid uue pöördumise, seekord terve maailma avalikkuse poole seoses Ukraina presidendiga

Putini salga tädid on teinud uue pöördumise, seekord terve maailma avalikkuse poole seoses Ukraina presidendi tegevusega.

Sõnum on järgmine:

„Meie, Putini salk pöördume terve maailma poole. See, mis juhtus laupäeval Krimmi sillal oli otsene terroristlik rünnak Venemaa vastu. Me ei räägi siin niisama, sellist terrorismi ei saa jätta rahule. Need riigid, kes pakuvad abi sellele presidendile, jutt on Ukrainast, neile ei tohi anda mingeid tuumareaktoreid,  pomme või seadmeid. See lendab teile tagasi ükskord. Teadke, et sellega asi ei piirdu. See inimene sellega ei rahuldu. See inimene tahtis hirmutada Venemaad, aga see ei lähe läbi meiega.”

Teine naine räägib:

„Meie, Putini salk leiame, et Zelenski režiim on terroristlik ja hoiatame kõiki riike: ärge andke neile relvi. Täna ähvardavad nad meid, aga homme ähvardavad nad teid. Miski neile ei meeldi, vähe on raha üle kantud, vähe midagi muud. Hakkavad teid šantažeerima teie enda pommiga. Ma ei pea silmas lihtsalt pomme, vaid aatompomme.”

Kolmas naine räägib:

„Zelenski, sa oled terrorist.”

Neljas:

„Me teame, et ameeriklased tahavad anda Ukrainale tuumarelva. Me teame seda kõike. Täna ähvardavad nad meid, aga homme hakkavad nad ähvardama teid. See kõik tuleb tagasi.”

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,651 korda, 1 külastust täna)