Venemaa reaalsus: sõjaväelaod on tühjaks varastatud, nüüd peavad piirkonnad ise mobiliseerituid varustama

Venemaal on seoses mobilisatsiooniga selgunud reaalsus, et sõjaväelaod on tühjaks varastatud ning piirkonnad peavad ise mobiliseerituid varustama.

Kaitseministeeriumis on varastatud peaaegu kõik, mis võimalik. Nüüd maksavad ministeeriumi eest piirkonnad. Pihkva oblastis on juba vastu võetud eriresolutsioon, vahendab Vene opositsiooniline väljaanne Pskovskaja Gubernija.

Vene valitsus lubas 3. oktoobri otsusega piirkondadel osta mehitamata õhusõidukeid (droone), öövaatlusseadmeid, transporti ja ravimeid, samuti lubas anda kaitseministeeriumile üle piirkondade vara. Piirkondade poolt kaitseministeeriumile varustuse ostu loetakse ostudeks Vene Föderatsiooni vajaduste rahuldamiseks. Vara üleandmine piirkonnast kaitseministeeriumile toimub tasuta.

Pihkva oblastis ostab Pihkva oblasti valitsus mehitamata õhusõidukeid, öövaatlusseadmeid, raadioside seadmeid, elektroonikat, hügieenivahendeid ja toiduaineid. Transporti ja autoosi ostab transpordikomisjon. Ravimeid ja meditsiiniseadmeid ostab tervisekomisjon. Ehitusmaterjale ja tööriistu ostab ehitus- ning elamu- ja kommunaalmajanduskomisjon.

Märgitakse, et see tähendab, et sõja läbiviimisse on kaasatud iga maksumaksja. Seeläbi kannatab piirkondade majanduslik olukord.

Kommentaarid
(Külastatud 1,124 korda, 1 külastust täna)