Ukraina president ei pea võimalikuks mingeid rahuläbirääkimisi Venemaaga

Ukraina president Volodõmõr Zelenski ütles intervjuus CNN-ile, et ei pea võimalikuks mingeid rahuläbirääkimisi Venemaaga.

„Ma ei näe nende soovi olla konstruktiivne. Mis puutub nende ultimaatumitesse, siis mind ei huvita, kes need ultimaatumid esitas – Putin või keegi teine. See on minu põhimõte – ma ei räägi kellegagi, kes esitab ultimaatumi,” ütles ta CNN-ile.

Venemaa välisminister Sergei Lavrov teatas eile pühapäeval, 11. septembril, et Moskva ei loobu läbirääkimistest Ukrainaga. Lavrovi avaldus tuli pärtast Ukraina vägede edukat vastupealetungi rindel.

Ukraina jugeoleku- ja kaitsenõukogu peasekretär Oleksi Danilov ütles enne seda, et Ukraina pole enam nõus Krimmi ja Donbassi tagastamise või Venemaa-poolsete reparatsioonidega, vaid taotleb kogu Venemaa alistamist ja demilitariseerimist koos oma lääneliitlastega.

Kommentaarid
(Külastatud 815 korda, 1 külastust täna)