Eesti politsei suurendas kontrolli piiril Soomega

Eesti politsei tugevdas piiril Soomega kontrolli, sest Vene kodanikud on asunud pärast mobilisatsiooni väljakuulutamist massiliselt Soome sisenema.

Eesti politsei info kohaselt on kontrolli eesmärk veenduda, et Eestisse siseneksid vaid need inimesed, kellel on õigus Eestis viibida.

Tema sõnul on viimase kahe päeva jooksul kokku kontrollitud üle 90 sõiduki ning ühtegi rikkumist ei ole tuvastatud. Valdavalt siseneti Eestisse selleks, et teistesse riikidesse edasi liikuda, vahendab Delfi.

Politsei pressiesindaja ütles, et Schengeni kompensatsioonimeemete kontroll on tavapärane protseduur, mida tehakse igapäevaselt. „Oleme paigutanud lisaressurssi välja, see tähendab lisapatrulle, kes kontrollivad laeva pealt saabujaid. Tavapäraselt teeme seda vähese politseinike arvuga, aga praegu oleme politseinikke juurde pannud,“ ütles ta.

Kommentaarid
(Külastatud 664 korda, 1 külastust täna)