Uus info Soome traagilise liiklusõnnetuse kohta: auto tagarehvid olid kulunud, kolm neljast reisijast lendasid autost välja

Politsei andis uut infot laupäeval Savonlinnas toimunud raske liiklusõnnetuse kohta. Õnnetuses hukkusid kaks meest ja üks naine.

Õnnetuses jäi ellu üks mees, kes on praegu raskes seisus haiglas. Seltskond oli autoga tulnud Savonlinna ringteelt lääne poolt, vahendab MTV.

Politsei sai õnnetusest teada, kui inimesed teatasid valjust helist. Õnnetuse tagajärjel murdus auto esiistmete tagant pooleks. Autos olnutest kolm olid lennanud autost välja. Üks oli auto tagaistmel ja ta oli turvavööga kinnitatud. Ta oli pärast õnnetust elus, aga suri hiljem haiglas.

Politsei selgitab autos olnute turvavööde kasutamist ja seda, kes autot õnnetuse hetkel juhtis. Autos oli õnnetuse hetkel kolm meest ja üks naine.

Õnnetuses ellu jäänud mees on hetkel haiglas ja politsei pole saanud teda veel üle kuulata. See mees on ka õnnetusse sattunud auto omanik. Politsei aga selgitab, kes autot juhtis. Praegu pole veel teada, kes oli roolis.

Õnnetuses hukkunud naine ja üks autos olnud ja surma saanud mees olid elukaaslased. Neil on väike laps, keda autos ei olnud.

Politsei info kohaselt olid auto tagarehvid kulunud ja teekate oli märg. Politsei peab võimalikuks, et auto esimene ratas puutus vastu sõiduradade vahelist kivi, mistõttu sattus auto märjal teel külglibisemisse ja põrkas külg ees vastu sõiduradade vahel olevat posti.

Politsei selgitab ka autojuhi võimalikku joovet. Politsei andmetel oli auto kiirus õnnetuse hetkel teeolusid arvestades liiga suur. Täpsemalt pole aga auto kiirus teada. Politsei püüab ka selle välja selgitada.

Kommentaarid
(Külastatud 785 korda, 1 külastust täna)