Soomlased kirjeldavad õuduste puhkust Kreetal

Soomlased kirjeldavad õuduste puhkust Kreeta saarel asuvas hotellis Porto Platanias Beach Resort. Soomlane Henri oli broneerinud selles hotellis toa reisifirma Apollomatkat kaudu. Juuli lõpus toimunud reis aga ei vastanud ootustele.

Henri räägib, et sai reisilt ainult stressi ja pettumused. Probleem oli eelkõige hotelli tubadega. Ta oli broneerinud merevaatega toa, aga ta paigutati alumise korruse tuppa, kus vaadet polnud, vahendab Iltalehti.

Henri räägib, et oli käinud hotellis peale kolm päeva, kuni tema seltskond paigutati teise tuppa. See aga olulist muutust ei toonud, sest uues toas olid põrandal sitikad ning rõdule ei saanud minna, sest sinna tilkus vett.

Henri räägib, et ka hotelli All Inclusive (kõik hinnas) teenindus oli pettumus. Näiteks oli jookide valik toidu kõrvale piiratud ja iga asja eest püüti lisaraha küsida.

Kui Henri hotellis oma muret kurtis, siis ei reageeritud piisava hoolega. Ta muudkui jooksis registratuuri vahet ja talle öeldi kogu aeg: tulge homme tagasi.

Kirsiks tordi peal oli viimasel päeval tagasisõit hotellist lennujaama, kus buss ei tulnud õigel ajal. Reisijaid ähvardas lennukist mahajäämine. Lõpuks maksti enam kui 50 eurot taksosõidu eest lennujaama.

Henri tõdeb, et puhkus ei tohiks olla selline, mis on üks suur stress ja pettumus.

Reisifirma Apollomatkat veebis on hotelli kohta antud 5 palli süsteemis hinne 4+. Veebis on avaldatud kommentaarid, milles kiidetakse hotelli asukohta, baari ja muid asju. Samas on nurisetud tubade seisukorra üle.

Firma Apollomatkat info kohaselt on hotelli kohta tulnud suhteliselt vähe negatiivset tagasisidet. Hinnangud hotelli kohta on valdavalt head nii soomlastelt kui teistelt Põhjamaade klientidelt.

Soomlased on kritiseerinud ka Kreetal asuvat hotelli Fereniki. Selle hotelli reisifirma Detur kaudu broneerinud soome mees Hannu räägib, et on palju maailmas reisinud, aga sellist õudust pole ta veel kogenud. Vannitoas olid hallitus ja tarakanid, konditsioneer töötas vaid maksimumi peal ja lambid ei põlenud.

Pika lunimise peale saadi hotellist teine tuba, aga seegi polnud parem. Vannituba ja WC olid väga kehvas olukorras, konditsioneeri välimine osa oli roostes. Toa uksel olid sissemurdmise jäljed.

Reisifirma Detur kohta on olnud ka varem negatiivset tagasisidet. Näiteks kevadel ütles firma klientidele üles mitmeid reise seoses väidetavalt väikse nõudlusega, aga samas müüs firma samu reise kallima hinnaga.

Hannu ütles, et reis maksis kokku 1500 eurot. Ta tahab nüüd kolmandikku sellest firmalt tagasi saada. Fereniki hotell on välja reklaamitud kui kolme tärni hotell. Hannu väitel on aga isegi üks tärn sellele liiast.

Deturi info kohaselt pole Fereniki kohta tulnud tavapärasest rohkem negatiivset tagasisidet. Enamus inimesi on olnud rahul. Fereniki on täitnud paljude klientide ootused, tegemist on küllalt korraliku hotelliga.

Samas on Detur märganud, et hotell Fereniki on viimasel ajal alla käinud, mistõttu on palutud taset parandada, vastasel korral otsitakse muid variante.

Kommentaarid
(Külastatud 2,044 korda, 1 külastust täna)