Soome peaminister ütles, et käis narkotestil, tulemused selguvad nädala jooksul

Soome peaminister Sanna Marin ütles täna reedel, 19. augustil ajakirjanikele, et käis narkotestil ja tulemused selguvad nädala jooksul.

Marini kohta avalikustatud videos oli juttu „pulbri-pundist”, mistõttu soovitati Marinile narkotesti tegemist. Küll aga pole teada, kas kaks nädalat pärast pidutsemist on võimalik tuvastada võimaliku narko tarvitamise jälgi, vahendab Iltalehti.

Marin ütles, et pole oma elus kordagi narkootikume tarvitanud. Ta ütles, et pole näinud pealt narko tarvitamist pidudel ega mujal Soomes. Ainult välismaal on ta näinud, kuidas inimesed tarvitavad kanepit.

Küsimusele, kas peaminister oli tol ööl otsustusvõimeline vastas Marin, et tal pole kunagi olnud vajadust keset ööd valitsuse hoonesse minna. Ta lisas, et koosolekud, kus olulisi asju otsustatakse, lepitakse tükk aega enne kokku. Tol nädalavahetusel tal ametiülesandeid ei olnud.

Marin ütles, et kui oleks vaja olnud, oleks ta saanud keset ööd tööle minna. Ta ütles, et töötelefon oli tal kaasas.

Kommentaarid
(Külastatud 462 korda, 1 külastust täna)