Portugal on kõigi vene inimeste viisakeeluga karistamise vastu

Portugal on vastu venelaste viisakeelule ja põhjendab seda vajadusega karistada Vene sõjamasinat, aga mitte inimesi.

Portugali välisministeerium rõhutas, et Moskva-vastaste sanktsioonide eesmärk peab olema Venemaa sõjamasina, mitte vene rahva karistamine. Sellegipoolest osaleb Portugal selle teema arutelul 27 liikmesriigi poolt, mis toimub 31. augustil, vahendab Portugal News.

„Portugal leiab, et sanktsioonirežiimi põhieesmärk peaks olema Venemaa sõjamasina, mitte vene rahva karistamine. Portugal osaleb arutelus, mis võib sel teemal lõpuks toimuda Euroopa tasandil, aidates kaasa EL-i liikmesriikide ühtsele seisukohale, nagu oleme alati teinud,” seisab Portugali välisministeeriumi edastatud avalduses.

Kommentaarid
(Külastatud 194 korda, 1 külastust täna)