Peaminister Marin: Olen väsinud. Ta ei välista, et avalikkuse ette jõuab veel skandaalseid pilte

Soome peaminister Sanna Marin ütles, et on väsinud tema ümber tekkinud skandaalidest. Samas ta ei välistanud, et avalikkuse ette jõuab veel skandaalseid peopilte Flow festivalilt.

Marin ütles, et on suutnud kõigele vaatamata täita valitsusjuhi kohuseid, vahendab Iltalehti.

Marin kirjeldas oma alkoholi tarbimist. „Olen joonud lahjasid. Ma põhiliselt joon… …see on esiteks piinlik, pean ütlema, et piinlik on ka päevast päeva arutada, mitu ühikut ma jõin ja mida ma jõin,” rääkis Marin.

Marin eitas, et joob selleks, et purju jääda. „Kui te küsite, siis olen joonud lahjasid jooke,” ütles ta, „ehk näiteks õlut ja veini ja vahuveini ja selliseid jooke. Ma pole kangeid jooke joonud ega ka liiga palju joonud.”

Sotside parlamendi fraktsioon on saanud ülevaate Marini tegevuse kohta. Sõnum oli see, et on õppust võetud, ütles parlamendifraktsiooni esimees Antti Lindtman. Fraktsioon loodab, et edaspidi selliseid asju enne ette ei tule.

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,045 korda, 1 külastust täna)