Briti vaktsiiniasjatundja: Inimeste massilisest vaktsineerimisest tuleks loobuda

Briti endine vaktsineerimisjuht ütles, et praeguses olukorras tuleks loobuda inimeste massilisest koroona vastu vaktsineerimisest.

Dr Clive Dix, kes juhtis Briti vaktsiiniagentuuri 2020. aasta detsembrist kuni eelmise aasta aprillini ütles, et tuleks naasta „uude normaalsusse” ja suhtuda koroonasse nagu grippi, mille puhul vaktsineeritakse vaid ohustatud ühiskonnagruppe, vahendab Daily Mail.

Dr Dix ütles, et praegused tõhustusdoosid peaks jääma viimaseks, mis kogu elanikkonnale antakse. Ühiskond peab tema sõnul õppima haigusega elama, selle asemel, et iga hinna eest vältida uusi nakatumisi. Praegused andmed näitavad, et koroona uus Omikroni variant on isegi leebem kui gripp.

Ühendkuningriigis hakkas Omikroni variant levima novembri alguses ning nüüd, jaanuari algul on hakanud nakatumiste arv langema. Koroonasurmade arv on hakanud aga kasvama.

Kommentaarid
(Külastatud 1,660 korda, 1 külastust täna)