Soome kuulus naiste saar on vaikselt müüki pandud

Soome lahes asuv Fjällskäri saar, kus naistele korraldati SuperShe laagreid, on vaikselt 2,4 miljoni euro eest müüki pandud.

Raaseporist 5-minutilise paadisõidu kaugusel asuvat 3,3 hektari suurust saart müüakse koos 103,8 hektari suuruse vee-alaga. Praegu on võimalik saarel ööbida 10 inimesel. Lisaks on olemas personali ruumid, kopteri maandumisplats, suured terrassid, kaks jurtat, saun ja kaks paadisilda. Väiksem jurta on spaa, on kirjas etuovi.com kinnisvaraportaali pandud kuulutuses.

Saar pakub kirjelduse kohaselt täielikku rahu. Müügikuulutus on olnud üleval mitu nädalat.

Saarel korraldati varem luksuslikke naiste laagreid, kus tegeleti joogaga ja lõõgastuti. Laagreid korraldanud sakslanna Kristina Roth kommenteeris müüki napisõnaliselt, et iga hea asi saab ükskord otsa.

 

Kommentaarid
(Külastatud 2,136 korda, 1 külastust täna)