Sakslanna ostis Soome lahes saare ja lõi sinna naiste paradiisi

Räägitakse, et kunagi elasid Naissaarel ainult naised. Midagi sarnast kordas nüüd tragi sakslanna, kes ostis Soome lahes saare ja rajas sinna naiste paradiisi. Luksuslik puhkus saarel on lubatud ainult naistele.

Varem pikalt New Yorgis elanud, aga Saksamaal Stuttgartis sündinud Kristina Rothi rajatud naiste paradiis supersheisland.com on pakkunud kõneainet juba üle terve maailma. Sellest on kirjutanud maailma juhtivad väljaanded nagu Forbes, USA Today, Bloomberg, Financial Times ja Economist.

Raasepori ligidal asuv paradiisisaar alustas ametlikult tegevust tänavu 23. juunil ja see võimaldab naistel võtta mõned päevad, et kanda hoolt oma vaimu, keha ja hinge eest. Tegemist on tõenäolisemalt kõige eksklusiivsema saarega terves maailmas, vahendab USA Today.

Eksklusiivne on ka hind – nimelt maksab nädalane puhkus saarel 4000 eurot. Selle eest saab ka midagi vastu – saarel pole mitte ühtegi meest.

Kristina Roth vedas varem rahvusvahelist konsultatsioonifirmat Matisia Consultants, aga ta müüs selle 2,5 aastat tagasi, et teha midagi täiesti uut. Ta lõi SuperShe kogukonna, mis aitab naistel oma tervise eest hoolt kanda. Pärast Soomes puhkamas käimist võttis elu ootamatu pöörde. Ta armus ühte soomlasesse ja sai teada, et müügis on terve saar. Ta soetas aasta tagasi saare Soome lahes ja viis täide oma unistuse naiste paradiisist. Naine omab saart ka Turks and Caicose saarestikus.

Naine räägib, et kui ta saare soetas, polnud seal midagi – paljas kalju. Ta veetis saarel pool aastat koos 16 ehitajaga ja lõpuks oli eksklusiivne puhkusekoht valmis. Nüüd on saarel 4 renoveeritud majakest, mis mahutavad korraga 10 inimest. Saarel on ka spaa-kompleks ja saunad. Seejuures, nagu näha Instagrami piltidelt, on kasutusel Eestis tehtud paatsaunad.

Tegevused, mida saarel puhkavatele naistele pakutakse on jooga, mediteerimine, fitness, kanuusõit ja matkamine. Külalistele pakutakse näo- ja kehamassaaži. Lisaks saab kuulata innustavaid kõnesid. Ja käia paljalt ujumas.

Külalised saavad osaleda kokandus- ja toitumisalastel kursustel. Toit on ökoloogiline, pärit otse taludest, ja koosneb põhiliselt paleodieedist – puhtad valgud ning puu- ja juurviljad. Alkohol pole saarel lubatud.

Roth üritab kõik kaubad ja teenused osta naistelt. Kõik saarel töötavad inimesed on naised.

Hind 4000 eurot sisaldab endas ühe ööbimise St. George’i hotellis Helsingis, sõidu saarele ja tagasi, toidu, spaa ja tegevused. Väiksema, 2000 euro eest pakutakse ka lühemalt, kolme ööbimisega viibimist saarel.

Saarele ei pääse mitte kõik soovijad. Selleks tuleb täita avaldus ja saada nõusolek. Avalduses tuleb ära märkida külastuse eesmärk ja anda tead, mis kasu on kavas sellest saada. Nagu kirjutab Bloomberg, kandideeris pärast avamist saarele puhkama kohe ligi 7000 naist, aga neist valiti välja ainult 140.

Paljudest saarel käinud inimestest on saanud head sõbrad. Näiteks on saar kokku viinud Iisraeli kodanikuaktivisti ja Iraani IT-spetsialisti. Päriselus poleks nad tõenäoliselt kunagi kohtunud.

Kristina kavatseb järgmisena abielluda mehega, kes ta Soomega sidus. Naine tegi ise abieluettepaneku.

We had another day of fun yesterday on SuperShe Island, with thirty women arriving for a day of conversation, discussion, raw cake making, delicious food eating, yoga sessions and more 🌟 we’ve loved being able to host these one day SuperShe taster workshops! Check out our stories for more highlights from the day 🌟

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on

More happy snaps from the weekend 🌞🌞 can’t wait to do it all again this weekend! #SuperSheIsland

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on

Our sweet, sweaty sauna sitting pretty in the wildly beautiful forest of SuperShe Island 🌟

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on

Lunch in the summer sunshine, made with the freshest locally sourced ingredients, overlooking the Baltic Sea; perfect afternoons on SuperShe Island 🌞

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on

SuperShe Island: This luxury retreat off Finland is for women only

This island off the coast of Finland in the Baltic Sea is probably one of the most exclusive in the world. Not because of the price tag for a week’s long stay there, and not even because it’s tucked away in an archipelago.

Kommentaarid
(Külastatud 3,792 korda, 1 külastust täna)