Helsingi keelegümnaasiumis oli massikaklus, politsei kutsuti kohale

Helsingi keelegümnaasiumis oli täna reedel, 3. septembril kaklus, kus osales mitmeid isikuid. Politsei sai väljakutse Myllypuro keelegümnaasiumisse kell 11.28. Pärast politsei saabumist olukord rahunes.

Pärast politsei lahkumist puhkes kaklus uuesti ja politsei sai uue väljakutse kell 13.45. Politsei saabus kohale ja rahustas olukorra uuesti maha, vahendab Iltalehti.

Kohale sõitis olukorda rahustama mitu politseipatrulli. Asja uuritakse kui vägivalla juhtumit. Osalejaid kakluses oli palju ja täpset hulka ei teata.

Juhtum oli seotud abiturientide nn 100 hommiku peoga, kuhu oli kohale tulnud nooremaid õpilasi. Koolis arutatakse asja kõigi õpilastega.

Helsinkiläisessä kielilukiossa joukkotappelu – poliisit paikalle

Tilanteesta on tehty rikosilmoitus rikosnimikkeellä pahoinpitely. Helsingin kielilukiossa on tapahtunut tänään useamman henkilön välinen joukkotappelu. Poliisi sai usean henkilön väliseen pahoinpitelyyn liittyvän tehtävän Helsingin kielilukiolle Myllypuroon tänään kello 11.28. Poliisin läsnäolo rauhoitti tilanteen paikan päällä ja poliisi kirjasi rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Poliisi sai uuden hätäpuhelun tappelun jatkumisesta klo 13.45 ja rauhoitti tilanteen uudelleen.

Kommentaarid
(Külastatud 451 korda, 1 külastust täna)