Soomes hukkus elektritõukerattaga sõitnud naine, põrkas kokku bussiga

Soomes Turus hukkus täna kolmapäeval, 4. augustil elektritõukerattaga sõitnud paarikümneaastane naine. See on Soomes teadaolevalt esimene surmajuhtum seoses elektritõukerattaga.

Õnnetus oli Uudenmaankatu ja Hämeenkatu ristmikul ja naine jäi bussi alla. Politsei uurib juhtumit kui liikluse ohustamist ja surma põhjustamist, vahendab Yle.

Tegemist on ühe Turu linna kõige tihedama liiklusega ristmikuga. Seal on palju sõiduradasid ja seal liigub palju autosid. Buss tuli Toomkiriku poolt, tahtis ületada Hämeenkatu tänavat ja jätkata mööda Uudenmaankatu tänavat. Elektritõukeratas oli ületamas Uudenmaankatu tänavat ülekäiguraja juures. Politsei uurib, milline foorituli millisele sõidukile õnnetuse ajal paistis.

Sähköpotkulautaa kuljettanut nuori nainen menehtyi törmäyksessä bussin kanssa Turussa

Kyseessä on tiettävästi Suomen ensimmäinen kuolemaan johtanut onnettomuus, jossa osallisena oli sähköpotkulautailija. Parikymppinen nainen menehtyi liikenneonnettomuudessa Turussa keskiviikkoaamuna. Uudenmaankadun ja Hämeenkadun risteyksessä sattuneessa onnettomuudessa sähköpotkulautaa kuljettanut nainen jäi linja-auton alle. Hän menehtyi onnettomuuspaikalla. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuolemantuottamuksena ja kuolemansyyn tutkintana. – Tämä on äärimmäisen vakava ja valitettava tapaus, sanoo tutkinnanjohtaja Mika Paaer Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Kommentaarid
(Külastatud 623 korda, 1 külastust täna)